maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ihana maanantai!

kuva täältä
Mahtavaa maanantaita kaikille!
Ihana huomata, että blogiin on tänään eksynyt paljon uusia kävijöitä, johtuu varmaan paikallisen lehden tekemästä jutusta Lappeenrantalaisista bloggareista, joista minä olen yksi. Toivottavasti olette löytäneet jotain lukemisen arvoista blogistani, ja toivon että eksytte lukemaan elämästäni jatkossakin! Tarinoita elämästä ja minusta, treenailuja, haaveiluja, niistä kertoo tämä blogini. Myös kaikki uudet kommentit ovat tervetulleita!

Viikonloppu vierähti töiden parissa, samoin tämä päivä, joten vapaat on luvassa seuraavana kahtena päivänä. Luvassa on toivottavasti nauttimista auringon paisteesta ja leppoisia, mutta tehokkaita treenejä. Tänään luvassa oli salipäivä, ja vuorossa selkää ja olkapäitä, sekä hieman vatsoja. Huomenna sitten Bootcamp-tunnille pitkän tauon jälkeen, saa nähdä kuinka akan käy! Tässä muuten toimiva vatsalihasliike, jos joku kaipailee uusia virikkeitä:

kuva täältä
Edellisissä postauksissa on ollut useita mainintoja tulevan kesän odotuksesta ja ennen kaikkea golfkauden fiilistelyjä. Polte golfin pariin ei ole kadonnut mihinkään, päinvastoin. Tuntuu että googlen hakusanat tällä hetkellä liittyvät vain ja ainoastaan golfiin, ja uusia mailoja/vaatteita ja kenkiä on etsitty kuumeisesti. Ei yhtään pahenna poltetta katsella uusia vaatteita ja fiilistellä tulevaa kesää. Miksi nää lumet ei vois jo sulaa pois, miksi?

Vakaasti olin kyllä päättänyt, että mitään en tilaisi vaan hankinnat olisivat luvassa sitten kun aurinko paistaa lämpimästi ja lumet on poissa, ja maa vihertää, mutta...kuinkas sitten kävikään? Huonosti!
kuva täältä
Ne oli vaan niin MUN näköiset, ja alennuskoodien jälkeen hinta ei todellakaan huimannut päätä. Kerron sitten muutaman päivän päästä, että oliko ostos kannattava vai ei. Uskon kyllä, että näillä tallustellaan tulevana kesänä useita useita kilometrejä, ja tietenkin auringon paisteessa!

Toivon, että kaikkien viikko on startannut pirteissä merkeissä, ja jatkuu toivottavasti saman kaavan mukaan! Ihanaa maanantaita!

1 kommentti: