maanantai 11. maaliskuuta 2013

Polte!

Mikä ihana tunne, kun aurinko lämmittää ensimmäisiä kertoja keväällä ja jos oikein kuvittelee, voi lumien huomata jo sulavan! Tähän aikaan vuodesta on aina ostettava uudet tennarit, ihan vaan kiduttaakseen itseään ja palellutettava varpaat, kun ei malttanut pitää järkeviä talvikenkiä enää jalassa. Tähän vuodenaikaan kuuluu myös golflehdet ja kattava kenttäopas maamme kentistä, joka todellakin nostaa poltteen kattoon. Miksi ei voisi olla jo kesä?

Olen pelannut golfia muutamia vuosia. Tasoitus huitelee jossain 30 paremmalla (pahemmalla) puolella ja kierroksia on takana aivan liian vähän.Toisina kesinä enemmän ja toisina taas vähemmän. Viime vuonna kierroksia taisi tulla vain säälittävät muutamat, mutta sentään harjoittelin ahkerasti rangella :) Koskaan aikaisemmin polte kesän saapumiseen EI ole ollut näin voimakas kuin tänä vuonna. Lehti oli kahlattava heti läpi ja kenttäoppaan sivuja on käännelty ahkerasti, ja merkattu kentät joilla olisi ensi kesänä kiva pelata. Ehkä tähän poltteeseen on syynä myös pudotetut 20 kiloa, joiden myötä kuntoni on noussut kohisten, ja uskon myös että golf on tulevana kesänä aikaisempia vuosia nautinnollisempaa, sillä jaksan varmasti vetää koko kierroksen täysillä, ilman lopun hyytymisiä.

Kotikenttäni löytyy Kuusankoskelta, Koski-Golf, mutta lähin kenttäni nyt on täällä Lappeenrannassa, Viipurin Golf. Odotin jo niin innolla, että nämä lumet sulavat ja ruoho alkaa vihertää ja kentät avautuvat. Odotan siis auringon paahtamaa kesää ja paljon golfkierroksia. Vanhempani pelaavat jonkin verran, samoin veljeni, mutta harmittavasti kaveripiirissäni ei ole innokkaita kentän kiertäjiä, joten kaikki peliseura otetaan ilolla vastaan tulevana kesänä!

Varusteita pitää kyllä hieman päivittää ennen kesää, ja heti googlen avustuksella piti vähän katsella kenkiä, joihin kyllä tässä kannattaa panostaa. Edelliset kengät ovat palvelleet hyvin useita vuosia, ja ovat ne olleet aikanaan kalleimmat koskaan ostamani kengät.
kuva täältä
Nikella on ainakin ihan kivoja malleja, ei niin perinteisiä golftossuja. Tai mitäs mieltä ootte näistä:
kuva täältä
Nettihän on pullollaan aivan ihania golfvaatteita ja paljon lisää kenkiä, joten minä taidan jäädä googlailemaan ja nostattamaan poltetta kesää kohti vielä lisää! No todellisuudessa suuntaan kulkuni kohti salia, se on maanantai ja luvassa jalkapäivä! Viikonlopun huilailinkin kokonaan liikkumisten osalta, joten nyt alkaakin olemaan poltetta jo salinkin suuntaan, kroppa huutaa rääkkiä!

Mahtavaa maanantaita ja uutta viikkoa kaikille, 
ja toivokaahan tekin että kesä saapuisi tänä vuonna TOSI nopeesti!



5 kommenttia:

  1. Hei, mulla aikalailla sama tilanne. Fustra, painonpudotus, ja kunnonkohotus takana ja golfkauden alku mielessä. Jännä nähdä miten edellä mainitut vaikuttavat lyötiin, varmaan jaksaa kierroksen paremmin ja Vaatteet ainakin menee uusiks. Terveisin anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne, voi että millanen golfkesä meitä odottaakaan :) aivan varmasti lyönnit on eri luokkaa kuin ennen ja kierroksen jaksaa vetää alusta loppuun asti täysillä, niin ja tietty ne vaatteet menee uusiksi, mutta golfvaatteita on ihan kiva shoppailla :)

      Poista
  2. Itsellänikin jäi kierrosluku viime kesänä todella vähäiseksi. Kerran tai kaksi kiertämässä. Oli vaan Niin Paljon Kaikkea Muuta.

    Mutta Viipuri Golf! <3 Se on luultavasti Suomen hienoin kenttä. Siellä on ilo pelata vaikkei peli kulkisikaan kuten voi. Toisaalta, golfissahan se ei koskaan kulje niin hyvin kun voi. Ainakaan tällä treenimäärällä.

    Golfkesää odotellessa!

    | mustikkasmoothie.blogspot.com |

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouva G, tehkäämme ensi kesästä erilainen :) pelatkaamme paljon, nauttikaamme pelistä, kulkee se sitten tai ei, ja muistetaan harjoitellakin aina välillä...
      Ja jos auto kuljettaa tänne iloiseen itä-suomeen, peliseuraa löytyy täältä!

      Poista
    2. Mahtavaa, kiitos kutsusta. =) Kuljettaahan se, aina sopivin väliajoin!

      Poista