sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tervetuloa kevät!

Olen kyllästynyt tähän talveen, piste!
Haluan auringonpaistetta ja kevään tuoksua!
Haluan nähdä kun lumet sulavat vauhdilla ja kevät saapuu yllättäen meidät kaikki.
Haluan haudata varastoon kaikki talvivaatteet- ja kengät, ja kaivaa kaapista esille uudet tennarit ja t-paidat.

Vielä en voi sitä valitettavasti tehdä, vaikka kuinka tahtoisin. Ja vaikka kuinka kuvittelen auringonpaisteen ulos ja kevään tuoksun, ei se vielä oikein toimi.
Parvekkeelle kevät kuitenkin saapui tänään, huolimatta vaanivista yöpakkasista, ihan sama!


Tästä se kevät alkaa, ja onneksi säätiedotuskin on mun kanssa samaa mieltä, ja ensi viikon ilmat täällä suunnalla näyttää ainakin lupaavilta. Ihana on kuitenkin huomata kun aamut alkavat olla valoisia ja valoa riittää pitkälle iltaan asti. Joten kyllä se tästä...

Tämä viikko oli hyvä päättää tehokkaaseen jalkatreeniin (rääkkiin) työpäivän jälkeen. Olen havainnut, että sunnuntai iltapäivät kotisalillani ovat varsin rauhallisia, joten mitään jonottelua ei tarvi harrastaa. Tänään meitä innokkaita reenaajia taisi olla paikalla alle 10, joten neliöitä oli reilusti käytössä. Oikein toimiva treeni, liikkeet meni perille ja vähän painojakin sain lisäiltyä samoin toistoja. Joten kyllä se taasen tästä! Jalkatreenistä alkaa muodostumaan pikkuhiljaa oma suosikkini, siinä on niin helppo haastaa itseään kerta toisensa jälkeen.

Ensi viikolla luvassa normaalit salitreenit ja spinning-ja bootcamp tunnit, näillä suunnitelmilla on ainakin hyvä aloittaa, katsotaan sitten mitä lopputulos pitää sisällään. Ja kun tiedän ja olen varma auringonpaisteesta ja ihanista kevät ilmoista, lenkillekin on suunnattava, ehdottomasti. Ai niin, ja joku pääsiäinenkin taitaa olla luvassa...herää taas kysymys, mihin tää talvi on kadonnut?

Pirteää viikkoa kaikille, pakkasista ja talven jatkumisesta huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti