tiistai 19. maaliskuuta 2013

Päiväni kuvina!

Monissa blogeissa päivän kulkua on esitelty kuvien valossa, joten innostuin minäkin tänään kuvailemaan. Synttärilahjaksi saatu kamera on vielä ollut ihan liian vähällä käytöllä, joten nyt oli hyvä syy testailla mihin kamera oikein taipuu. Tavallisesta digikamerasta siirtyminen järjestelmäkameran syövereihin vaatii vielä paljon opettelua, mutta tästä on hyvä aloittaa.


Aamu alkaa monivitamiini-juomalla ja kasalla pillereitä. D-vitaminia, Omega kolmosia, magnesiumia, vahva piimaa + ja Star Nutrionin vitamiini/mineraali nappi. Ja mitäs olisi aamu ilman kaurapuuroa, vehnäleseitä, raejuustoa ja mansikkakeittoa! Viime syksystä alkaen lähes jokainen aamu on alkanut puurolla ja raejuustolla, ja en ole luopunut siitä hotellien aamiaisillakaan, mikä on oikeasti aika pelottavaa. Enpä olisi vuosi sitten uskonut, että tämä nainen aloittaa päivän tällä setillä, mutta toimii, en luovu!

Pitkästä aikaa piipahdin kirjastossa, ja matkaan tarttuikin kasallinen lukemista. Ihania, romanttisia hömppäkirjoja, just sitä mitä välillä kaipaa. Luen itseasiassa aika paljon, ja lukeminen on välillä aika kausittaista, toisinaan menee monta kirjaa viikossa, toisinaan taas yhden kirjan kahlaamiseen menee viikkoja.

Vapaapäivään EI kuulu ressaaminen syömisten osalta, joten päivällä tuli nautittua herkkuja, joita on viime aikoina tullut nautittua aika harvoin:

Keskustaan on avattu n. kuukausi sitten ihastuttava uusi kahvila, Konditoria Aleksanteri, josta hain mukaani palan italialaista suklaakakkua, lisukkeena vadelmakastiketta. NAM! Kakku suli suussa, ja oli todella suklaista, suosittelen kokeilemaan! Ihana epäterveellisyys sai jatkoa Kesämäen leipomosta haetulla pizzapalalla, maistui muuten sekin! Välillä kuitenkin pitää herkutella, ja näillä eväillä se todellakin onnistui! Terveellisyyden nimissä söin myös edellisen päivän kana-wokkia, josta kuva nyt puuttuu.

No jotta päivä nyt ei menisi ihan loikoiluksi ja herkutteluiksi, oli aika suunnata liikkumaan. Välipalaksi maustamatonta rahkaa, mustikkakeittoa ja mysliä. Jos siihen aamupuuroon ei kyllästy, ei kyllästy muuten tähänkään, toimii edelleen, vaikka useita, useita purkkeja on tullut viime kuukausien aikana syötyä. Liikkumisten osalta tänään piiiiitkästä aikaa päädyin Bootcamp-tunnille. Toimii edelleen, sykkeet korkeella koko tunnin ja hiki virtasi. Ryhmäliikuntatunnit on kivaa vastapainoa salilla treenaamiselle, joten kivaa vaihtelua todellakin! Ja palautusjuomakin maistuu paremmalle, jos se on pinkissä pullossa, eikö :)

Vaikka se kesä tuntuu vielä niiiiin kaukaiselle, saivat varpaat kuitenkin tänään kesäisemmän värin.
Varpaat ja jalat kyllä kaipaisivat pikaista jalkahoitoa, onneksi siihenkin on lahjakortti odottamassa! Lisäksi tilasin muutama viikko sitten paketin Dermoshopista, ja paketista löytyi myös purkki itseruskettavaa, johon meistä jokaisella on varmaan oma viha-rakkaussuhteensa, niin myös minulla. Tämä tuote on kuitenkin ihan ykkönen, antaa sopivan päivetyksen ja ei jätä inhottavia
epätasaisuuksia, tuoksu suhteellisen neutraali ja hintakin sopiva lompakolle. Kannattaa testata! Ja pienikin väri kropassa saa vähän kesäistä fiilistä!

Jos päivällä herkuteltiin, illalla sitten normaali setti. Kanaa, kasviksia ja avocadoa. Tähänkään ei kyllä kyllästy, ja erilaisilla mausteilla saa mukavasti vaihtelua, samoin kasviksilla.


Vielä kuppi höyryävää teetä, ja eiköhän tämä päivä ala olemaan kasassa. Suuntana sohva ja kotimaiset ruokaohjelmat, toimii aina!





Leppoista tiistaita kaikille, toivottavasti kaikkien päivä on sujunut mukavissa merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti