tiistai 26. maaliskuuta 2013

Reipasta aamua!

Mahtava aamu!

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja kappas, minulla on vielä vapaapäivä!
Mitäs sitä tämä tyttö tekisi vapaapäivänä muuta kun treenailisi? Niin, kotona voisi toki siivota, järjestellä kaappeja ja laatikoita, jotka muuton jäljiltä ovat vielä aika sekaisin, mutta ei, sen voi tehdä sitten pilvettömänä, sateisen harmaana päivänä, joskus myöhemmin!

Ilman kelloa herääminen on luksusta! Tänään olisi siis saanut nukkua ja pitkään, mutta nämä aamuheräämiset on niin mun rytmiä, joten tänäänkin heräsin puolen kahdeksan maissa, ja yhdeksältä olin hiihtämässä! Aivan mahtava keli! Ladut oli ajettu aamulla, joten suksi kulki tosi liukkaasti eteenpäin. Tässä vähän todistusaineistoa, ja mun punaiset sukset!



Aivan mahtava fiilis vajaan kahdeksan kilsan lenkin jälkeen! Jos juomapullo olisi ollut mukana, olisi voinut hiihtää pidempäänkin, mutta jätetään vielä innostusta illallekin. Ajatuksena vielä suunnata bootcamp-tunnille illan ratoksi, mutta voi olla että suunnitelmat vielä muuttuvat, katsotaan nyt. Pääsiäinen lähestyy ja silloin vietän aikaa tiiviisti töiden parissa, joten treenailutkin jäävät vähiin, joten nautitaan nyt treenin tuomasta mahtavasta fiiliksestä! Pieni tapaturmakin sattui hiihtolenkillä:

Vasta autolla huomasin että toisesta sauvasta oli kadonnut osa, hups! Ehkä liikaa vauhtia :)

Nauttikaahan auringosta, mahtavaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Varmaan ihana aloittaa päivä hiihtolenkillä. Oi... :)

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin ihana tapa aloittaa päivä, sai niin paljon energiaa koko päivälle :)
      Hyvää pääsiäistä sullekin!

      Poista