tiistai 23. huhtikuuta 2013

Jaksaa, jaksaa...

Mainiota viikon alkua kaikille!
Tai viikkohan on jo hyvällä mallillaan, sillä huomenna on jo keskiviikko. Menee vaan niin vauhdilla nää päivät, viikot, kuukaudet, aatelkaas ensi viikolla on jo vappu ja toukokuu, eikös sitten ala kesä?

kuva täältä
Rankka työpäivä takana, ja voimat ihan poissa. Olin kuitenkin sopinut salitreffit ihanan kaverini kanssa, joten ei auttanut, vaikka sohva olisi houkuttanut ja paljon. Jos treffejä ei olisi ollut sovittuna, olisin vetänyt peiton korviin ja nukkunut parin tunnin päikkärit, mutta onneksi sovittuja menoja ei ihan noin vain peruta, varsinkaan jos ne liittyy treenaamiseen! Miten paljon siitä saakaan voimaa kun treenaa toisen kanssa! Vaikkakin tehtiin molemmat ihan omia juttuja, mutta ylipäänsä se, että toinen on salilla samaan aikaan, tulee varmistamaan liikkeitä ja antaa vinkkejä mitä voisi kokeilla. Aivan huippua! Tiedän, että sinä treenikamuni luet tätä, joten KIITOS! Perjantaina jatketaan...

Hassua muutenkin, että kun treenaa tutun kanssa uskaltaa mennä vähän omalta mukavuusalueelta pois. Olen esimerkiksi tehnyt olkapäitä samoilla painoilla jo pitkään, mutta tänään ajattelin kokeilla lisäkiloja, ja nousihan ne, aika kevyestikin. Sama juttu niiden kuuluisien viimeisten toistojen kanssa, tänään niitä sai jostain puserrettua vielä muutaman ylimääräisen. Oma treenini koostui tänään olkapäistä, rinnasta ja ojentajista, ja loppuun parit vatsaliikkeet, ja voin kertoa että käsissä on tällä hetkellä mukavan polttava tunne. Se tunne kertoo siitä, että oli paras mahdollinen idea jaksaa lähteä salille vaikka olisikin väsyttänyt, ja voin kertoa että EI väsytä enää!

Loppuviikon ohjelma menee jotenkin tähän tyyliin:
- huomenna lepopäivä, sillä takana on maanantain sali+spinning (1,5 tuntia) ja tänään 1,5 tunnin sali
- torstaina bootcamp pitkästä aikaa
- perjantaina taas salitreenien pariin ja viikonlopun katson sitten fiiliksen mukaan, jos vihdoin kerkeäisin ostamaan sen perkuleen polettikortin rangelle niin voisi vähän mennä kokeilemaan osuuko sitä vielä palloon!
Eli vinkkinä vaan kaikille, jos teillä on ylimääräistä aikaa arkisin 11-14, niin mulle voi käydä Viipurin-Golfista ostamassa kortin :) tiedätte mihin kortin voi toimittaa, eli mistä mut löytää!

Eli näihin kuviin ja tunnelmiin, tästä on hyvä jatkaa tätä viikkoa! 
Toivottavasti sielläkin viikko on alkanut reippaasti ja tietenkin jatkuu yhtä reippaana!


2 kommenttia:

  1. Oot Hanna niin huippu!! :) me niin jatketaan ens viikolla salin merkeissä!
    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SÄ oot huippu :) ens viikolla jatketaan, samoin kujein ja uusien painojen kera!

      Poista